Bent u slachtoffer van een medische-misser?

Slachtoffers van een medische misser kunnen niet zonder deskundige hulp bij de afwikkeling van hun (letsel-) schade. Onderzoek naar de aansprakelijke partij kan erg ingewikkeld zijn. Het afhandelen van een schadeclaim kost veel tijd, brengt veel emoties met zich mee en vraagt vooral een deskundige aanpak. De hulp van een letselschade specialist is daarbij van groot belang.
Slachtoffers hebben vaak recht op een door de overheid gesubsidieerde advocaat. Als u ons belt, dan hoort u direct of dit ook voor u van toepassing is. U kunt ons gratis bereiken op 0800-6134.

Voor het aantonen van een medische fout ligt de bewijslast bij u als patiënt. U moet duidelijk kunnen aantonen dat er medische fouten zijn gemaakt. Pijn, angst en een blijvende handicap kunnen voor u reden zijn om schadevergoeding te eisen.

Het snijden in verkeerde delen van het lichaam, een verkeerde diagnose en het achterlaten van operatiemateriaal in het lichaam komt regelmatig voor.

Een hoop medische fouten worden begaan in de operatiekamer. Als u door een medische fout blijvend letsel heeft, kunt u recht hebben op een vergoeding van uw materiële schade en mogelijk ook op smartengeld.

Enkele veel voorkomende medische missers:

  • Fout bij narcose toediening
  • Ongewenst zwanger na sterilisatie
  • Onjuiste diagnose
  • Verkeerd uitgevoerde operatie
  • Verwond bij laserbehandeling
  • Te lang gewacht met behandeling waardoor schade
  • Verkeerde behandeling
  • Amputatie verkeerd lichaamsdeel

Hulpaanvraag na medische misser

Bel ons gratis nummer 0800-6134 zodat u vanaf vandaag gratis wordt bijgestaan door een advocaat. U voorkomt dan ook dat uw rechten (door niet tijdig de juiste juridische stappen te ondernemen) komen te vervallen.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onderstaand hulpaanvraagformulier. Binnen een werkdag wordt er telefonisch contact met u opgenomen door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.